Desktop

Tablet

Zoeken

10-jarig bestaan Herenboeren Landmeerse Loop wordt gevierd met een open dag

10-jarig bestaan Herenboeren Landmeerse Loop wordt gevierd met een open dag

Zondag 2 juni vierden de Herenboeren Landmeerse Loop het 10-jarig bestaan van de Herenboeren Nederland. Het 10-jarig bestaan werd gevierd met een zonnige, drukke open dag. De leden die de rondleidingen verzorgden, hadden hun handen vol om alle geïnteresseerden van informatie te voorzien. Ook konden bezoekers van koffie, thee, een koekje en voor de liefhebbers pannenkoeken, gebakken met meel van onze Herenboerderij genieten. Voor de geïnteresseerden worden er op 15 juni, 22 juni, 6 juli en 20 juli nog een paar rondleidingen gegeven.

Wat in 2014 is gestart met één boerderij in Boxtel is uitgegroeid tot een organisatie met 21 succesvol draaiende Herenboerderijen verspreid over heel Nederland en ook nog eens tientallen Herenboerderijen in oprichting.

Gepensioneerd voedseltechnoloog bij Friesland Campina Hans is lid van Herenboeren Landmeerse Loop en is aanwezig op de open dag om rondleidingen te geven. “Ik ben lid geworden omdat ik graag in een groep meewerk op het land. Dat sociale aspect is voor mij misschien wel het belangrijkste. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en vind het belangrijk om gezamenlijk iets van de grond te krijgen. Want er moet enorm veel gebeuren.”