Desktop

Tablet

Zoeken

Werkzoekenden uit de regio kunnen terecht bij de Leer & Werk Markt

Werkzoekenden uit de regio kunnen terecht bij de Leer & Werk Markt

Overal zien we grote personeelstekorten zo ook in onze regio. De kwalificaties van werkzoekenden sluiten niet altijd meer aan op de wensen van de werkgevers. Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Vaak zijn ze bereid tijd te steken in een nieuwe medewerker door bijvoorbeeld het aanbieden van een opleiding, een certificaat, een praktijkverklaring, of door het bieden van extra begeleiding. Vandaar dat Senzer, UWV, ROC ter AA en het Leerwerkloket Helmond-de Peel hun handen ineen hebben geslagen en de Leer & Werk Markt organiseren op 25 juni.

Werkzoekenden kunnen hier inspiratie opdoen over werk, opleidingen, leerbanen én een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven.  
Het is voor werkzoekenden mogelijk om op een eenvoudige en informele manier het gesprek aan te gaan met werkgevers uit te regio. Daarnaast kunnen werkzoekenden kledingadvies inwinnen voor tijdens sollicitaties en bestaat er de mogelijk om je CV op te frissen. De Leer en Werk Markt is dinsdag 25 juni te bezoeken van 13:00-15:00. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie via de website leer-en-werkmarkt.nl