Desktop

Tablet

Competitie zaalvoetbal WAC Gemert van start

Competitie zaalvoetbal WAC Gemert van start

Bij het zaalvoetbal van WAC Gemert is de competitie van start gegaan. Al op de eerste speeldag stond de wedstrijd van het gedegradeerde Machinehandel van de Biggelaar uit de hoofdklasse als Team van de Week op het programma. Het moest het opnemen tegen de gepromoveerde Doe-Het-Zelf-Wasstraat. Al vroeg in de wedstrijd scoorde Doe-het-Zelf-Wasstraat en bleef steeds de aanval zoeken. Met nog een kwartier op de klok namen de mannen van Machinehandel van de Biggelaar meer risico en werd de strijd ook feller. Het leverde een spannende en faire slotfase op waarin echter niet meer werd gescoord. Eindstand werd 0-1.

In de 2e klasse lijkt nieuwkomer Bouwbedrijf Mark Vermeulen een grote kanshebber voor de titel. Na in de beker twee keer gelijk te hebben gespeeld tegen de betere teams uit de hoofdklasse werd nu in de 1ste wedstrijd van de competitie duidelijk met 7-2 gewonnen van de nummer 2 van vorig jaar uit de 2de klasse.
Een andere nieuwkomer, Brabant Accountants/Assurantiekantoorkantoor van Bree, moest zijn meerdere erkennen in Logan’s Pub dat met 9-4 won.
De nieuwkomers in de 3de klasse wonnen beide hun eerste competitiewedstrijd. Happy Boys 2 won met 1-0 en HAP Hygiene Afbouw Projecten/Toon Geerts Schilderwerken won met 4-1.