Desktop

Tablet

Zoek

Circus in de Zorg zet vermakelijke show neer bij Mariëngaarde Aarle-Rixtel

Circus in de Zorg zet vermakelijke show neer bij Mariëngaarde Aarle-Rixtel

De Zorgboog Mariëngaarde in Aarle-Rixtel heeft vrijdag 13 oktober samen met de Zonnebloem drie voorstellingen gehouden van ‘Circus in de Zorg’. De circusvoorstelling werd bezocht door cliënten van zorginstellingen, ouderen, mensen met een beperking en iedereen die er bij wilde zijn. Cliënten van zorginstelling Mariëngaarde en van de Zonnebloem konden net als andere bezoekers genieten van een dagje circus. De circustent stond middenin de tuin van het zorgcentrum en de show was voor iedereen toegankelijk.

De samenwerking tussen de Zorgboog en de Zonnebloem is uniek te noemen, beide organisaties noemden het een geslaagd evenement.

Ook Snoeperij Jantje en Groen en Fruit Power to the Pieper Frans van den Heuvel uit Aarle-Rixtel droegen hun steentje bij met het organiseren van de voorstelling. Circus in de Zorg treedt al ruim twintig jaar op bij zorginstellingen. Toeschouwers schudden tijdens de voorstelling de zorgen van zich af en zagen onder meer messenwerpers, clowns en een acrobaat die stoelen op zijn kin kan hooghouden. Met een applaus kwam er een einde aan de show. Het circus trok verder en liet Mariëngaarde achter zich na een vermakelijk uurtje. De bezoekers genoten daarna nog na met een frietje en snacks, dagbestedingscafé De Twinkel verzorgde een koffie- en theewagen.