Desktop

Tablet

Zoeken

De Goede Hoop trapt jubileumjaar af met een circusconcert

De Goede Hoop trapt jubileumjaar af met een circusconcert

Harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel bestaat dit jaar 150 jaar. De aftrap van dit jubileumjaar was zondag 7 januari met een circusconcert waarvoor de sporthal in De Dreef een metamorfose had ondergaan. De zaal was omgetoverd tot een circustent met in het midden een piste waar het publiek in een halve cirkel omheen zat. Nadat voorzitter Ted Hegeman de middag opende met een act waarin hij het nieuwe kostuum van de harmonieleden toonde werd zijn taak overgenomen door spreekstalmeester Lex Coolen die de acts aan elkaar praatte.

Het publiek kreeg een afwisselende voorstelling te zien met optredens van eigen bodem en uit de regio. Een goochelaar, clown, een jongleur, spectaculaire optredens van leden van KDO uit Deurne met acrobatische gymnastiek en luchtacrobatiek, zangeres Laureen Peskens, het publiek genoot volop en beloonde de artiesten en de harmonie na afloop met een groot applaus.

Het jubileumjaar van De Goede Hoop wordt op zaterdag 6 april vervolgd met een concert door de Marinierskapel in De Dreef.