Desktop

Tablet

Zoek

Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel

Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel

De groep DVO is de winnaar geworden van de Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel. De Dorpsfeesten werden op Hemelvaartsdag voorafgegaan door een Jaarmarkt. Vrijdag startten de festiviteiten voor de jeugd en de volwassenen en eindigden zondagavond met de finale-feestavond met alle prijsuitreikingen en de beste vijf optredens van de avond daarvoor. Toen werd Talent in de Tent gehouden. Vijftien ploegen zetten hun beste beentje voor met hun muzikale optredens. Eén van de ploegen was DVO die voor de 40ste keer meedeed.

 

De ploeg ’t Clubke ging tijdens haar optreden op zoek naar een nieuwe burgemeester voor Aarle-Rixtel en kwam uit bij de nieuwe Donald Trump. De muzikale afsluiting van de avond vol talent werd verzorgd door De Fijnproevers en de band Staal met Glazen. Zij kregen zowel de deelnemers als het publiek de dansvloer op.
Zondagavond mochten de vijf beste teams van het onderdeel Talent in de Tent nogmaals optreden. Bij de uiteindelijke uitslag van de Dorpsfeesten werd bekend dat, na DVO op 1, de 2e plaats was voor Weinig Kans en de 3e plaats voor Blitz.