Desktop

Tablet

Zoeken

Een creatieve markt en een modeshow, in Beek en Donk kan het

Een creatieve markt en een modeshow, in Beek en Donk kan het

Een creatieve markt en een modeshow. Je ziet het niet vaak, maar op zondag 24 maart wordt het in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk samen georganiseerd. De dag begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De markt, georganiseerd door workshops de Buufjes, is de hele dag te bezoeken en er wordt drie keer een modeshow gelopen. De modeshow is georganiseerd door Kansplus en wordt dan ook gelopen door mensen met een verstandelijke beperking. De eerste show is om 13.00 uur, de tweede is om 14.30 uur en de laatste is om 16.00 uur. Bij beide activiteiten is de entree gratis.

Op de creatieve markt kan je lekker tussen de kraampjes lopen om inspiratie op te doen, maar kan je ook allemaal handgemaakte cadeautjes, kunstwerken of creatieve materialen kopen. Er zullen zelfs een paar miniworkshops en demonstaties gegeven worden. Het aanbod deze dag is lekker breed. Je kan haakwerk zien, maar ook houtbranden, poppenkleertjes en glaskunst. Voor iedere creatieveling is er dus wel wat.
Kansplus is een organisatie die activiteiten voor ontspanning en informatie voor mensen met een verstandelijke beperking organiseert. De modeshow van komende zondag wordt natuurlijk afgesloten met een bruidspaar.