Desktop

Tablet

Zoeken

Handel verspeelt in thuiswedstrijd dure punten tegen Heeswijk

VV Handel heeft met 2-2 thuis gelijkgespeeld tegen laagvlieger VV Heeswijk. Heeswijk bleek de beruchte kat in het nauw die rare sprongen maakte tegen Handel. De thuisploeg deelde de lakens uit in het eerste kwartier. Een hoekschop ging na een misser van de keeper bijna erin. De bal viel boven op de lat. Nino Croymans mistte vervolgens twee grote kansen. Heeswijk kwam na een klein half uur op voorsprong. Die treffer gaf de bezoekers vleugels. Heeswijk testte voor rust nog de paal en keeper Joris van Gerwen kon met een reflex, een van richting veranderde vrije trap, net tot corner verwerken.

De eerste dreiging in de tweede helft kwam weer van de bezoekers. Toch kwamen de blauwhemden even later op gelijke hoogte. Vanwege hands wees de scheidsrechter resoluut naar de stip. De penalty werd verzilverd door Graat en het stond 1-1. Vervolgens vloog het spel op en neer met kansen voor beide doelen. Heeswijk kwam opnieuw op voorsprong in de 72e minuut. Handel moest aan de bak. Rob Manders, met een omhaal, en Giel Bos, waren dichtbij de 2-2. Uiteindelijk was Thijs Fonken in de tachtigste minuut met een vrije trap succesvol. Met de 2-2 op zak joeg Handel de laatste tien minuten ten aanval. Daarmee had het zomaar de volle winst kunnen pakken. De spannende slotfase leidde niet tot een winnaar. Beide ploegen moesten zich met een puntje tevreden stellen. Handel profiteert zo niet van het puntverlies van DAW Schaijk en koploper Boekel Sport en blijft tweede. Trainer Sander Janssen baalde daarvan. “We verliezen op strijd en inzet.” Foto: Mark van Erp is aan de bal.