Desktop

Tablet

Zoeken

Harmonie De Goede Hoop sluit seizoen muzikaal af (VIDEO)

Harmonie De Goede Hoop sluit seizoen muzikaal af (VIDEO)

Harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel sloot het seizoen dinsdag af met een concert midden op straat voor café Bij van Dijk. Ondanks het feit dat de aanvang van het concert samenviel met het laatste deel van de voetbalwedstrijd Roemenië-Nederland was er over belangstelling niet te klagen. Het opleidingsorkest en de kinderen die deelnamen aan het project ’n Hoop Goede Muziek lieten horen wat ze al konden spelen. Seniorenorkest Da Capo o.l.v. de nieuwe dirigent Raven Christ, verwarmde deze koude avond met zomerse klanken. Het harmonieorkest bracht een aantal nummers ten gehore die zij ook speelde tijdens het concert in de Klokkengieterij.

Verslag: Joris van Boheemen

 

 

Het harmonieorkest begeleidde ook enkele solisten zoals Teun van Wetten. Hij speelde op euphonium het nummer waarmee hij dit jaar het D-examen aan het conservatorium behaalde. Ook solist Thijs Derks op saxofoon werd door de harmonie begeleid.
Er werden diploma’s uitgereikt aan Thijs en Coen van de Bogaard, beiden geslaagd voor hun Diploma B. Er werden vier nieuwe commissarissen bekendgemaakt, waarvan er twee bij het concert aanwezig waren. Tot slot werden drie leden van de harmonie gehuldigd: Sonja Kluijtmans 25 jaar lid, Kim van Aspert 40 jaar lid en Marieke Bouman 50 jaar lid. Deze jubilarissen zetten zich al vele jaren op diverse terreinen in voor de harmonie.

Foto v.l.n.r. Kim van Aspert, Marieke Bouwman, Sonja Kluijtmans
Verslag en foto’s: Joris van Boheemen