Desktop

Tablet

Zoek

Laarbeeks Kampioenschap Trefbal vanwege 30 jaar De Klumper in Lieshout

Laarbeeks Kampioenschap Trefbal vanwege 30 jaar De Klumper in Lieshout

Met onder meer het Laarbeeks Kampioenschap Trefbal, een familiemiddag en een feestavond wordt in het weekend van 20 tot en met 22 oktober stilgestaan bij het 30-jarig bestaan van sporthal De Klumper in Lieshout. Het programma behelst onder meer het Laarbeeks Kampioenschap Trefbal op zondag. Daar doen ongeveer tien tot twaalf voornamelijk Lieshoutse teams aan mee. Het toernooi wordt van pakweg 11.00 uur tot een uurtje of 16.00 uur in de sporthal aan de Papenhoef in Lieshout gehouden.

Op vrijdag 20 oktober is er van 20:00 uur tot 00:00 uur een openingsavond met drankjes, hapjes en muziek. Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid voor sport (darten) en spel.
Zaterdag 21 oktober staat van 13:00 uur tot 16:00 uur gezelligheid centraal tijdens de familiemiddag. Tijdens de familiemiddag staan er springkussens, worden de sportverenigingen gepresenteerd, wordt de nieuwe huisstijl onthuld en kunnen de kinderen zichzelf laten schminken of een glittertattoo laten zetten.

Zaterdagavond is er een feestavond van 20.00 uur tot 1.00 uur onder begeleiding van DJ Roy. Als afsluiting wordt op zondag 22 oktober dus het Laarbeeks Kampioenschap Trefbal gehouden.