Desktop

Tablet

Zoek

Pop-uplocatie voor coronaprik in Beek en Donk

Pop-uplocatie voor coronaprik in Beek en Donk

De GGD opent op diverse locaties in de regio een pop-uplocatie voor de coronaprik. Bij deze locatie kunnen inwoners dicht bij huis een prik halen. Hiervoor moet wel een afspraak gemaakt worden bij de landelijke afsprakenlijn. De coronaprik is tot eind december op afspraak verkrijgbaar. In Beek en Donk is de pop-uplocatie in het Ontmoetingscentrum op maandag 11 en dinsdag 12 december en maandag 18 en dinsdag 19 december. Een afspraak maken is mogelijk vanaf half november.

Inwoners van 60 jaar en ouder komen in aanmerking voor een coronaprik, evenals inwoners die een griepprik krijgen, inwoners met een medisch groot risico, zorgmedewerkers en zwangeren. Ze kunnen ook vijf dagen per week een afspraak plannen op de vaste locatie bij het Fletcher Wellneshotel in Helmond en de Parking Antoon Coolenlaan in Eindhoven. Kijk voor actule openingstijden op ggdbzo.nl.

Inwoners kunnen zelf hun afspraak plannen of verzetten via planjeprik.nl door in te loggen met DigiD. Wie geen DigiD heeft kan de afsprakenlijn bellen op 0800 7070. Wanneer je 60 jaar of ouder bent en jouw partner heeft een brief voor een prikafspraak ontvangen dan mag je meekomen zonder een extra afspraak te maken. Dat geldt ook voor de pop-uplocaties.