Sparta ’25 tovert kantine om tot sfeervol restaurant

Op zaterdag 29 maart veranderde de kantine van Sparta ’25 in Beek en Donk voor één avond in een sfeervol restaurant. Clubleden met een achtergrond in de horeca namen de keuken en bediening over, terwijl sponsoren genoten van een diner. De ruimte, normaal gevuld met sportieve gesprekken en het vieren van overwinningen, was nu het decor van een culinaire avond waarin gezelligheid en smaak samenkwamen. Onder het genot van een drankje werd er volop gekletst over 100 jaar Sparta ’25. Mooie herinneringen kwamen voorbij, van legendarische wedstrijden en kampioenschappen tot de bijzondere momenten die de club zo special maakt.

Standaard browser.00_03_02_21.Still002-aspect-ratio-800-500
Foto: Omroep Peelrand

Het menu was zorgvuldig samengesteld en met passie bereid door de clubleden die hun ervaring uit de keuken en bediening meenamen naar deze bijzondere avond. Of het nu ging om een verfijnd voorgerecht, een perfect bereid hoofdgerecht of een verrassend dessert de gasten kwamen niks tekort.

De sfeer was ontspannen en gemoedelijk, met dank aan de inzet van alle vrijwilligers die ervoor zorgden dat de avond vlekkeloos verliep. Sponsoren, clubleden en genodigden kijken dan ook terug op een geslaagde avond, waarin sport en gastronomie op een unieke manier samenkwamen.

Met deze succesvolle avond heeft Sparta ’25 opnieuw laten zien dat het niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een hechte en gastvrije club is. Op naar de volgende 100 jaar!

Verslag: Karin & Theo van den Heuvel

Delen