Desktop

Tablet

Zoek

Sparta’25 deelt punten met Emplina

Sparta’25 speelde onder natte omstandigheden met 1-1 gelijk tegen Emplina. Na de keuring van het veld kon de match doorgang vinden. De prille lentewedstrijd werd gespeeld onder herfstachtige omstandigheden. Sparta kwam al vrij snel op een 1-0 voorsprong. Een vrije trap van Dirk Biemans van ruime afstand belandde, zonder dat deze werd aangeraakt door een van de spelers, in het doel van Emplina. Sparta’25 claimde een penalty na een vermeende handsbal op de doellijn. De pingel werd niet gegeven.

Ondanks een licht overwicht van Sparta’25 werd er voor rust niet meer gescoord en ging men met een 1-0 stand rusten. Na rust kwam Emplina beter voor de dag. Toch was het Sparta die tien minuten na de rust een uitstekende kans onbenut liet. Rick van Heijnsbergen legde een bal terug op Philippe Cleutjens en alle aanwezige toeschouwers rekenden op de 2-0 maar de doelman van Emplina wist de bal alsnog te keren. Tien minuten later wist Emplina langszij te komen door Bram Werdens kansloos te laten, 1-1. In de verdere verloop van de wedstrijd kregen beide ploegen nog diverse kansjes maar zonder het gewenste resultaat waardoor na negentig minuten een 1-1 eindstand op het scorebord stond. Tijdens het paasweekend komt Sparta’25 niet in actie. De eerstvolgende wedstrijd is zondag 7 april om 14.30 uur tegen TOP.