Desktop

Tablet

Zoeken

Sparta’25 overwint in doelpuntenregen tegen VOAB

Na de kansloze nederlaag van 1-5 tegen RBC Roosendaal speelde Sparta’25 afgelopen donderdag het inhaalduel thuis tegen VOAB. Het werd een doelpuntrijke avond waarbij de Beek en Donkenaren uiteindelijk met 7-3 aan het langst eind trokken. Sparta stond binnen elf minuten al op een 2-0 voorsprong. Freek Schoones en Cas Verbruggen maakten de doelpunten. VOAB verkleinde de achterstand na een kwartier spelen tot 2-1. Rick van Heijnsbergen bracht de voorsprong weer op twee doelpunten met de 3-1. VOAB scoorde alleen vlak daarna de 3-2 en na dertig minuten de 3-3. Sparta verspeelde dus de voorsprong.

Mike Jansen stelde net vóór rust orde op zaken via een raak afstandsschot. Denzel Hajema maakte zelfs de 5-3 voor rust. Het publiek op Sportpark ’t Heereind was getrakteerd op een zeer doelpuntrijke eerste helft. Na rust bleef Sparta aanzetten om meer te scoren. Michiel Koot maakte de 6-3 en uit een vrije trap schoot Van Heijnsbergen prijs. Dankzij de 7-3 overwinning staat promovendus Sparta’25 zevende op de ranglijst. Komende zondag volgt een zespuntenwedstrijd uit tegen de nummer twaalf RKVV Erp om 14.00 uur.