Desktop

Tablet

Zoeken

Supercup tussen Rauw en Gauw en Spier vd Meijs

Supercup tussen Rauw en Gauw en Spier vd Meijs

Bij het zaalvoetbal van WAC Gemert stond nog altijd een wedstrijd op het programma tussen de kampioen en bekerwinnaar van het seizoen ’22/’23 Rauw & Gauw en Spier/vd Meijs. Een wedstrijd tussen de twee koplopers uit de hoofdklasse die moesten uitmaken wie de schaal in ontvangst mocht nemen. Vanaf het eerste fluitsignaal was te zien dat beide ploegen vol in de aanval gingen wat ervoor zorgde dat het talrijke publiek vanaf de tribune kon genieten. Het bleef een boeiend duel waarin Rauw & Gauw in de slotfase de stand op 3-3 bracht. De strafschoppenserie werd door Spier/vd Meijs met 3-2 gewonnen.

In de competitie zette koploper in de 1ste klasse Van Heugten Baddesign weer een stap richting de titel door met 3-1 te winnen. Eerste achtervolger van Schijndel Dakbedekkingen bleef op 14 verliespunten doordat ze zelf ook met 5-3 te won.
In de 3e klasse wist Wereldkeuken, tot vorige week de koploper, weer niet te winnen. Dit keer was Keurslager Danny Megens een maatje te groot gezien de 6-2 overwinning.
Ook Spier Timmerwerken/van Schijndel Dakbedekkingen is door hun 5-1 overwinning naar de gedeelde 2e plaatst gestegen. Deze drie ploegen hebben nu een achterstand van 5 punten op koploper Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren dat met 4-2 de 3 punten veiligstelde.