Desktop

Tablet

Zoek

Team van de Week Van Heugten Baddesign

Team van de Week Van Heugten Baddesign

Bij het zaalvoetbal van WAC Gemert werd afgelopen week een wedstrijd in de hoogste regionen van de 1ste klasse gespeeld. Team van de Week en koploper Van Heugten Baddesign trad aan tegen de nummer 4 La Compagnie/Sidekix, ofwel de routine tegen de jeugdigheid. Na 10 minuten wordt het al 2-0 voor van Heugten Baddesign. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-3 voor Van Heugten Baddesign. In de hoofdklasse wist koploper Spier/vd Meijs weer 2 punten uit te lopen op de nummer 2 Rauw en Gauw. Het wist de wedstrijd met 4-1 te winnen. Rauw & Gauw speelde 2-2 gelijk tegen E-Bikeaccu.nl/Prime Gym.

In de 2de klasse staat er nog steeds geen maat op het nog zonder puntverlies zijnde Doe-Het-Zelf-Wasstraat, ditmaal werd er met 10-0 gewonnen en zo behaalde het de 14de zege van het seizoen.
In de 3de klasse blijft het een nek-aan-nekrace om het kampioenschap. Koploper Wereldkeuken en naaste belager Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren wonnen beide hun wedstrijd met 1 doelpunt verschil zodat Wereldkeuken nog steeds aan kop blijft met een iets beter doelsaldo.