Desktop

Tablet

Zoek

Team van de Week Wereldkeuken

Team van de Week bij zaalvoetbalvereniging WAC in Gemert was Wereldkeuken. De wedstrijd ging om het kampioenschap van de 3e klasse. Met nog twee wedstrijden te spelen troffen de nummers 1 en 2 elkaar in een rechtstreeks duel: Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren en Wereldkeuken. Zo’n 3 minuten voor tijd leek het kampioensfeest voor Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren gevierd te kunnen worden nadat Dennis Rademakers vanaf het eigen keepersgebied voor de 2-3 zorgde. Maar een minuut later zorgde Willem v. Hoof voor de 3-3. Het kampioenschap wordt donderdag in de allerlaatste wedstrijd beslist.

In de hoofdklasse speelden de nummers 1 en 2 ook om het kampioenschap die in het voordeel werd beslist door Spier/vd Meijs.
Nummer 4 Outdoor Island wist in een doelpuntrijke wedstrijd de volle 3 punten te pakken. Er werd met 11-5 gewonnen.
Het al gedegradeerde Machinehandel van den Biggelaar wist zijn laatste wedstrijd nog wel met 4-2 te winnen.