Desktop

Tablet

Zoeken

VV Elsendorp verliest binnen dertien minuten van Astranti op Sportpark De Dompt

VV Elsendorp verloor in eigen huis met 1-5 van Astranti. Er komt zo een einde aan een ongeslagen reeks van vier wedstrijden en een winstreeks van drie opeenvolgende wedstrijden. “We waren met zo’n mooie reeks bezig, dat is nu helaas voorbij”, baalde Elsendorp-aanvoerder Dick de Bruijn. “In de eerste helft waren wij eigenlijk hartstikke goed. De tweede helft was gewoon echt dramatisch. Zij counterden er lustig op los en zo viel de ene na de andere goal”, aldus De Bruijn. Timo van der Heijden scoorde namens Elsendorp de 1-0 in de 31e minuut. Met een stand van 1-1 ging Elsendorp de rust in.

Na rust scoorde Astrantia binnen dertien minuten vier keer. Zo verloor Elsendorp op eigen veld. Het elftal staat nu zevende. De derde periode begint voor Elsendorp volgende week tegen BVV’27.