Desktop

Tablet

Zoek

WAC Gemert Team van de Week JR dakbedekkingen

WAC Gemert Team van de Week JR dakbedekkingen

Deze week stond bij het zaalvoetbal van WAC Gemert de wedstrijd tussen Team van de Week JR dakbedekkingen en Vogels Metaalbewerking op het programma. In de competitie ontlopen de teams elkaar weinig en staan beide in de middenmoot van de 2e klasse. Zes minuten voor het einde van de wedstrijd werd er gescoord. Na een scrimmage voor het doel van JR is het Per van Niftrik die de 0-1 voor Vogels Metaalbewerking kon binnenschieten. De koploper in deze klasse zal waarschijnlijk een van de vroegste kampioenen ooit worden. Doe-Het-Zelf-Wasstraat kwam weer een stapje dichterbij en behield zijn ongeslagen status: het won met 10-2.

In de hoofdklasse won nummer 3 Commanderij 1 met 6-0.
In de 1ste klasse komt de titel voor Van Heugten Baddesign ook steeds dichterbij. Op 2/3 deel van de competitie is hun voorsprong opgelopen naar 14 punten door met 9-4 te winnen van naaste belager Van Schijndel Dakbedekkingen.
In de 2 de klasse morsten beide koplopers punten. Eerst was het Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren dat kansloos met 4-0 verloor van Spier Timmerwerken/van Schijndel Dakbedekkingen en later op de avond kwam koploper Wereldkeuken niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Martens Dakbedekkingen 2.
Ook in deze klasse haalde Temple Challenge/School Tuiniers hard uit door met maar liefst 8-0 te winnen