Desktop

Tablet

Zoeken

WAC zaalvoetbal Foodies en Zo

WAC zaalvoetbal Foodies en Zo

Bij de zaalvoetbalcompetitie van WAC Gemert was Foodies & Zo het Team van de Week. Het komt uit in de derde klasse en het moest het opnemen tegen koploper Wereldkeuken. Vanaf de aftrap was de openingsfase voor Foodies & Zo dat al snel met 1-0 op voorsprong kwam. Wereldkeuken voerde de druk op maar ondanks een betere fase die volgde viel de tweede treffer weer aan de andere kant. Het slotoffensief was voor Wereldkeuken maar verder dan de 3-1 door Jur Pennings lieten de mannen van Foodies & Zo het niet komen. Zo brachten zij met deze overwinning de spanning bovenin de 3de klasse terug.

Door het verlies van Wereldkeuken is Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren de nieuwe koploper. Mede door 2 doelpunten, van de topscoorder van de 3e klasse, Dennis Rademakers wisten ze met 3-1 te winnen en hebben ze nu 2 punten voorsprong met nog vijf wedstrijden te spelen.
Ook in de hoofdklasse is er op doelsaldo een nieuwe koploper. namelijk Rauw & Gauw dat profiteerde van het verlies van Spier/vd Meijs tegen Outdoor Island. In de 1ste klasse is het een kwestie van tijd totdat de kampioen definitief is. Van Heugten Baddesign liet geen spaan heel van de tegenstander gezien de 9-0 overwinning.