Desktop

Tablet

Zoeken

ASV ‘33 lijdt eerste nederlaag van het seizoen

ASV’33 leed in de dertiende speelronde de eerste nederlaag van het seizoen tegen concurrent SV Lierop met 3-1. De tegenstander troefde de roodwitten uit Aarle-Rixtel op alle fronten af en nam meteen door deze overwinning de koppositie over. Lierop begon fel aan de wedstrijd en zette veel druk op de bal. Mede hierdoor speelde ASV
’33 onrustig en werd vaak slordig balverlies geleden. Daardoor kwam de ploeg niet in de
wedstrijd. Toch kreeg ASV al na vier minuten de eerste grote kans via Stijn Kersjes. Zijn schot werd gekeerd door de keeper van Lierop. Ook Owen Bosveld miste een kans op de 0-1.

Ondertussen kreeg Lierop ook steeds meer kansen. Na een half uur spelen werkte ASV’33, na
een corner van de thuisclub, de bal niet goed weg en viel de 1-0. De spelers van Lierop combineerden goed en dat leverde vaak gevaar op voor het doel van
ASV ’33. In de 38e minuut verdubbelde de thuisploeg de score. Mocht ASV ’33 nog hoop hebben op een positief resultaat, dan vervloog die snel. Lierop scoorde 3-0 vlak na rust.
ASV’33 voorkwam mede door een sliding van Bram Bekkers en goed keeperswerk van Martijn Verbakel dat de score verder opliep.
Een kwartier voor tijd leefde ASV ’33 even op. Na een steekbal van Sam Douven wipte Jeffrey Ket de bal over de instormende keeper: 3-1.
Verder dan een kansje vlak voor tijd kwamen de bezoekers echter niet meer. Een kopbal van Thimo van der Steen belandde in de handen van de keeper van Lierop.
ASV ’33 is de koppositie nu kwijt en staat samen met RKVV ELI één punt achter Lierop.
ASV’33 speelt aanstaande zondag thuis tegen hekkensluiter RKSV Boerdonk.