Desktop

Tablet

Zoeken

Sparta’25 gaat kansloos ten onder tegen RBC Roosendaal

Sparta’25 ging afgelopen zondag kansloos ten onder in eigen huis tegen koploper RBC Roosendaal. De voormalige profclub kwam binnen zeven minuten op voorsprong.
Sparta had de mogelijkheid om op gelijke hoogte komen maar Rick van Heinsbergen kopte de bal uit een voorzet van Dirk Biemans voorlangs. Daarna vergrootte RBC de stand naar 0-2. De eerste helft was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Bram Werdens. Voordat de uitstekend leidende scheidsrechter Wendy Gijsbers voor rust kon fluiten stond het scorebord op 0-4. Na rust speelde RBC in een langzamer tempo.

RBC breidde zo de voorsprong uit naar 0-5. Philippe Cleutjens redde uiteindelijk de eer van de groen-witten. Uit een vrije trap van Dirk Biemans wist hij de bal in het Roosendaalse doel te koppen. Aanstaande donderdag speelt de nummer acht Sparta’25 op eigen sportpark een belangrijke inhaalwedstrijd tegen VOAB. De wedstrijd begint om 20.00 uur.