Desktop

Tablet

Zoek

Drie Vrijwilligerspenningen bij EHBO Beek en Donk

Drie Vrijwilligerspenningen bij EHBO Beek en Donk

Tijdens de jaarvergadering van EHBO Beek en Donk zijn maandagavond drie Vrijwilligerspenningen uitgereikt. Annie Beekmans, Bert Staal en Peter van den Heuvel kregen een onderscheiding uit handen van de wethouders Monika Slaets en Joan Briels. Zij ontvingen de penning voor hun jarenlange inzet voor de EHBO-vereniging. De uitreiking vond plaats in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.

Bert Staal is 50 jaar lid en vrijwilliger van de vereniging. Hij is altijd inzetbaar bij EHBO-evenementen. Daarnaast is hij actief als docent en examinator bij de cursussen voor de jeugd-EHBO op de basisscholen.
Annie Beekmans is lid sinds 1995 en bestuurslid sinds 2005. Na 19 jaar legt ze haar bestuursfunctie neer maar blijft wel actief als vrijwilliger. Zij heeft zich op veel fronten ingezet, onder meer ook voor de cursussen voor de jeugd op de basisscholen sinds 2004.
Peter van den Heuvel is lid sinds 1979. Vanaf 2005 is hij penningmeester maar stopt nu met deze functie. Ook hij was actief bij de EHBO-lessen op de basisscholen. Daarnaast organiseerde hij de opleiding en herhalingscursussen van AED-Alert. Mede dankzij zijn inzet is EHBO Beek en Donk qua financiën weer een boeiende vereniging geworden.
Verslag: Jan Jansen
https://youtu.be/GcRDpiPQA_M