Desktop

Tablet

Zoek

Eigen doelpunt nekt VV Elsendorp in Cuijk

VV Elsendorp reisde af naar Cuijk voor een wedstrijd tegen SIOL. Na een doelpuntrijk duel werd het verschil gemaakt door een speler van Elsendorp…in het eigen doel. Han de Bruijn eiste de ongelukkige hoofdrol op door de beslissende 5-4 te scoren in de 95e minuut. Jeroen Donkers schoot Elsendorp in de achttiende minuut nog op voorsprong. Daarna moest VV Elsendorp zich terug knokken van een 3-1 achterstand. Dankzij een doelpunt van Stijn Vos net voor rust en Luuk Sommers in de 53e minuut werd het 3-3. Elsendorp moest snel weer in de achtervolging gaan toen het twee minuten later 4-3 werd.

Elsendorp kwam via Van de Wetering in de 73e minuut weer langszij. Door het eigen doelpunt verloor de nummer vijf van de vijfde klasse D van de nummer zeven. Zo zakte Elsendorp naar de zesde plek na twaalf wedstrijd. Trainer Mari van de Haterd baalde enorm van dit verlies. ”Het was een rommelige wedstrijd waarin de gelukkigste heeft gewonnen”, zei de trainer die na dit seizoen vertrekt naar de Spoordonkse Boys. Van de Haterd vond de verlate aftrap ook rommelig. Beide teams stonden al klaar voor de aftrap. Er was echter één probleem. De scheidsrechter rende met spoed naar de kleedkamer omdat hij zijn fluit was vergeten. Van de Haterd: “Onze voorbereiding was verre van ideaal. We hebben vier keer in de gymzaal van de basisschool getraind met telkens kleine partijtjes. SIOL heeft wel kunnen doortrainen.”