Desktop

Tablet

Zoek

Handel blijft ongeslagen en boekt uitoverwinning in Berghem

Handel won uit in Berghem met 0-3. Door de overwinning verkleint de nummer twee het gat met de koploper, Boekel Sport, tot drie punten. De wedstrijd tegen Berghem Sport werd ingehaald. Boekel Sport speelde deze week niet. Ties van Son promoveerde een afgeslagen corner via een aangeraakt schot tot de 0-1 in de achttiende minuut. Nino Croymans verdubbelde die voorsprong vlak voor rust. Berghem streed voor wat het waard was, maar kon voorin geen potten breken. Handel gaf verdedigend slechts één schot op doel weg.

Thijs Fonken maakte voor de blauwwitten in een matige tweede helft zelfs de 0-3 in de negentigste minuut. Handel boekte de achtste overwinning in dertien wedstrijden. Verder speelde Handel vijf keer gelijk, daardoor is de promovendus de enige ploeg in de competitie die nog ongeslagen is. Trainer Sander Janssen blijft er nuchter onder. “We speelden in de tweede helft slordig. De platte kar blijft nog ver weg. We houden de beentjes op de grond”, zei de trainer.

Andere uitslagen van voetbalteams uit Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel.