Desktop

Tablet

Zoek

Handel verslaat ongeslagen koploper Boekel Sport in spannende derby

Handel speelde de eerste wedstrijd na de winterstop meteen een derby tegen de ongeslagen koploper Boekel Sport. Veel bezoekers kwamen af op dit spannende affiche. Dankzij de 3-0 overwinning slinkt de achterstand van Handel op Boekel Sport tot zes punten. Bovendien heeft Handel nog een wedstrijd minder gespeeld. De spanning is dus terugkeert in de competitie.

Na een aftastend begin kreeg Handel de eerste grote kans. Geert van de Bosch maakte een rush naar het vijandelijke doel. De keeper van Boekel Sport komt snel uit maar begaat een neemt de speler van Handel mee. De scheidsrechter kent een strafschop toe. Teun Graat laat dit buitenkansje, tegen zijn oude ploeg, niet liggen en de 1-0 is een feit. Handel slaat nog geen minuut later weer toe als Boekel Sport het balbezit weggeeft. Ties van Zon geeft de bal op Nino Croymans. De aanvaller speelt om de doelman en zet zo de 2-0 op het scorebord. Boekel Sport gaat daarna in de aanval en Jelle Bouwmans kopt uit een vrije trap op de lat. Zo wankelt Handel maar gaat het toch met 2-0 de rust in. Na rust probeert Boekel het tij te keren. Desondanks komen zowel Boekel als Handel niet tot echte kansen in de tweede helft. De beslissing valt in de negentigste minuut wanneer Nino Croymans de assist geeft op Ties van Zon. Trainer Sander Janssen is trots op de prestatie van zijn team en predikt nuchterheid. “Wij hebben ook nog niet verloren dit seizoen. Het woord ‘kampioen’ komt echter niet voor in mijn mond. Er is van alles mogelijk, maar we blijven met beide beentjes op de grond.” Trainer Michiel Jans van Boekel Sport vond zijn team simpelweg niet goed genoeg vandaag.