Desktop

Tablet

James Meyer de Beco winnaar derde wedstrijd progolftour (VIDEO)

De Stippelberg Open is donderdag gewonnen door James Meyer de Beco uit België. Hij deed 195 slagen over de te lopen holes in drie dagen. 68 slagen had de winnaar op de finaledag nodig en won hiermee 5000 euro. De Nederlander Koen Kouwenaar eindigde als tweede met 198 slagen terwijl Nicklas Staub uit Duitsland er 199 nodig had. Melvin Muller, lid van golfclub Stippelberg, werd gedeeld vierde met slechts acht slagen meer dan de winnaar. Dorine Daemen, de directeur van de golfbaan, was trots dat het toernooi voor de tweede keer neerstreek in Brabant. 156 deelnemers streden in Bakel waarvan 40 donderdag in de finale.

Verslag Mario van Dinther

Dit Pro Golf Tour bestaat uit drie wedstrijden in Nederland. Op de banen van Gelpenberg in Drenthe en Westwoud in Friesland werd de afgelopen weken al gestreden door de golfers. In Friesland wonnen Koen Kouwenaar en Yente Van Doren uit België in Drenthe. De Pro Golf Tour werd opgericht in 1997 en is een toernooiserie voor jonge golfprofessionals en topamateurs die zichzelf tot doel hebben gesteld om spelende professionals te worden.