Desktop

Tablet

Zoeken

MVC komt tekort en verliest op sportpark De Smagt met ruime cijfers

MVC kwam op het eigen sportpark De Smagt tekort tegen SV Brandevoort met 1-5. Vanaf het eerste fluitsignaal dicteerden de gasten en was het wachten op de openingstreffer. Die kwam er na twintig minuten met enkele minuten daarna de 0-2. MVC kon hier weinig tegenover stellen. Er zat geen overtuiging in de ploeg van Han van Rosmalen. Toch maakte MVC de aansluitingstreffer vóór rust. Dirk Figee mocht aanleggen vanaf de stip na een handsbal en schoot beheerst binnen. Ondanks de hoopgevende ruststand kon MVC niet verrassen in de tweede helft. Doelman Job van der Spek werd bestookt met aanvallen.

Brandevoort bleef jagen naar een beter resultaat en slaagde daar een kwartier voor de wedstrijd in met de 1-3. Brandevoort liep nog uit naar 1-5. MVC staat nu elfde en maakt zich op voor negen resterende wedstrijden waarin het strijdt tegen degradatie.