Desktop

Tablet

Zoek

Ontwikkelingen van het Piet van Thielplein in Beek en Donk

Ontwikkelingen van het Piet van Thielplein in Beek en Donk

Het Piet van Thielplein in Beek en Donk gaat in 2024 voor langere tijd op de schop. De riolering moet worden vernieuwd en het plein krijgt een nieuw gezicht. Het plein heeft veel winkels en een weekmarkt en er is van alles te doen. De werkzaamheden hebben impact op de omgeving en hebben een doorlooptijd van ongeveer één jaar.
De voorbereidende werkzaamheden starten al op korte termijn. De werkzaamheden om het plein opnieuw in te richten starten later, de planning van de aannemer wordt in februari 2024 verwacht. Hij gaat het plein in fasen opknappen waardoor het steeds bereikbaar blijft.

Op het plein worden maandag 11 december twaalf parkeerplekken afgezet om grondmetingen te doen. De werkzaamheden duren de hele ochtend, waarna de parkeerplaatsen in de middag weer vrij zijn.

De gemeente verstuurt regelmatig nieuwsbrieven over de ontwikkelingen die spelen op het Piet van Thielplein. Wie op de hoogte wil zijn kan zich aanmelden voor deze nieuwsbrief via laarbeek.nl/piet-van-thielplein.

Meer info over de ontwikkeling van het plein is te vinden op de projectwebsite onzeopenbareruimte.nl/piet-van-thielplein.