Search

Plannen voor vernieuwen Ontmoetingscentrum in Beek en Donk

Plannen voor vernieuwen Ontmoetingscentrum in Beek en Donk

Het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk is verouderd, niet duurzaam en de beschikbare ruimte sluit niet meer aan bij de behoeften en wensen die er leven. Redenen voor de gemeente Laarbeek om het gebouw te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat het in de toekomst weer optimaal ingezet kan worden én bijdraagt aan de leefbaarheid in Beek en Donk. Dit gaat zij onderzoeken, samen met betrokken partijen, de inwoners en adviesbureau Spectrum. Inwoners kunnen woensdag 11 oktober hun wensen kenbaar maken in de Leefbaarheidsbus, ’s morgens op het Piet van Thielplein, ’s middags op het Heuvelplein.

De bus is te bezoeken tussen 09.00 en 12.00 uur op de weekmarkt op het Piet van Thielplein en tussen 13.00 en 16.00 uur op het Heuvelplein . Wie niet in de gelegenheid is die dag naar de bus te komen kan online een vragenlijst invullen op laarbeek.nl/ontmoetingscentrum. Dat kan tussen 9 en 25 oktober. Mensen die hierbij hulp nodig hebben kunnen elke maandagmiddag naar het spreekuur van de dorpsondersteuner in de Huiskamer van het Ontmoetingscentrum.
De opbrengsten van alle gesprekken én de vragenlijst worden meegenomen in de plannen voor het vernieuwde Ontmoetingscentrum.