Desktop

Tablet

Zoeken

Politie bevestigt verband familiedrama in Boekel en dodelijk auto-ongeluk

Politie bevestigt verband familiedrama in Boekel en dodelijk auto-ongeluk

De politie eenheid Oost-Brabant heeft woensdagavond bevestigd dat er een verband is tussen het familiedrama in Boekel en een verkeersongeval in Wilbertoord waarbij een 42-jarige vrouw om het leven is gekomen. De vrouw is de moeder van twee kinderen die woensdagmiddag in een huis aan de Dotterbloem in Boekel het slachtoffer werden van een steekpartij. Het jongetje overleed ter plekke. Het meisje werd zwaargewond naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De politie heeft beide zaken nog volop in onderzoek. Dat de incidenten mel elkaar verband hielden zoemde woensdagmiddag al rond in de buurt.

Omwonenden hadden de zwarte auto die bij het dodelijke ongeval in Wilbertoord betrokken was namelijk herkend van foto’s op internet. “Die auto stond tot vandaag altijd bij ons in de straat”, aldus één van de omstanders.

De gemeente Boekel hield woensdagavond een besloten bijeenkomst voor de direct betrokkenen , buurt- en klasgenoten. “Het gaat om een incident dat grote impact heeft op onze gemeenschap, temeer omdat er jonge kinderen bij betrokken zijn”, aldus de gemeente woensdagavond op de website.
(Foto: 112nieuwsonline)