Desktop

Tablet

Zoek

Team van de Week bij WAC Gemert van Asseldonk Aardbeien

Team van de Week bij WAC Gemert van Asseldonk Aardbeien

Team van de Week bij zaalvoetbal WAC Gemert was afgelopen week van Asseldonk Aardbeien. Het komt uit in de 2e klasse en het moest het opnemen tegen JR Dakbedekkingen. Op de ranglijst de nummers 2 tegen 5. Het werd een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd. Er werd al vroeg gescoord door Koen van de Elsen van JR Dakbedekking. Dat bleef goed verweer bieden en maakte het van Asseldonk moeilijk door vast op de bal te verdedigen. Maar met nog 5 minuten te gaan was het 2-4 voor van Asseldonk en Sam van de Pol wist nog 2 keer te scoren en zo eindigde de wedstrijd in 2-6.

Bij de andere wedstrijden staken er twee met kop en schouders bovenuit. In de hoofdklasse was het Muro Steencreaties dat met 13-1 won, hierbij wel aangetekend dat de tegenstander geen volledig team op de been kon brengen. In de 1ste klasse haalde Van Schijndel Dakbedekkingen met 11-2 uit. Een andere verrassende uitslag kwam van Outdoor Island. Het wist met 3-2 te winnen van koploper Rauw & Gauw.
In de 1ste klasse viel het doek voor Kentekenplaatonline.nl door de 1-3 nederlaag tegen koploper van Heugten Baddesign. Door dit resultaat kan van Heugten Baddesign volgende week de titel binnenhalen.