Desktop

Tablet

Zoeken

VV Elsendorp boekt overwinning na sterke eerste helft

VV Elsendorp was thuis met 3-2 te sterk voor SV Oostrum. “Een prima overwinning”, zei de aanvoerder van Elsendorp Dick de Bruijn na afloop. “We begonnen slordig, maar pakten het na twintig minuten op. Dan gaan we heerlijk met 3-0 de rust in.” Bryan Bouw opende de score in de 25e minuut. Sam van de Wetering scoorde de 2-0 in de 34e minuut en maakte de 3-0 in de 39e minuut. De thuisploeg kreeg in de tweede helft kansen om de voorsprong uit te breiden. Allen werden die kansen niet benut. Oostrum kwam nog dichtbij door in de negentigste minuut de 3-2 te scoren.

Elsendorp staat na vijftien speelronden nu zesde in de Vijfde Klasse. Ook in de tweede periode staat het zesde. Het gat met de nummer twee is zes punten. Volgende week reist Elsendorp af naar de nummer drie: SV Leunen.