Desktop

Tablet

Zoeken

VV Gemert gaat hard onderuit in Woerden

VV Gemert beleefde een kansloze zaterdagmiddag uit tegen Sportlust’46 in Woerden. Met 4-1 werd er verloren en daarmee kwamen de zwartwitten goed weg. De Gemertse offday kwam na een reeks van drie opeenvolgende overwinningen. Verdediger Ruud Hanenberg verslikte zich bij de tweede paal waardoor een aanvaller van Sportlust kon toeslaan. Het slippertje werd genadeloos afgestraft en de 1-0 was een feit. Gemert kon zich daarna niet herpakken. De 2-0 voor Sportlust volgde nog voordat de eerste twintig minuten voorbij waren.

Fabrizio Deben was de schlemiel omdat hij ongelukkig hands maakte. De scheidsrechter legde de bal op de stip en dat buitenkansje werd benut. Gemert toonde geen veerkracht na deze beroerde beginfase. In plaats van een aansluitingstreffer viel de 3-0 na een persoonlijke fout. Een inspeelpass van Yentl Meyssen in de 37e minuut werd eenvoudig onderschept. Vervolgens counterde Sportlust erop los. Zo stond Gemert vóór rust al met 3-0 achter zonder noemenswaardige kansen te creëren. Trainer Reinald Boeren greep ingrijpend in door drie wissels toe te passen. Met Kees Brugmans, Safa Kizir en Dylan van Diepen probeerde Boeren nog wat te forceren. Een herrijzenis van Gemert zat er desondanks geen moment in. Sportlust kwam na ruim een uur spelen zelfs op 4-0. Gemert mocht daarna niet klagen dat de thuisploeg niet meer aanzette om de score verder op te laten lopen. Zo kon Gemert in de slotfase zowaar nog wat gevaarlijke aanvallen laten zien. Wout Barten had een grote kans, maar hij stuitte op de doelman. Safa Kizir redde de Gemertse eer met een uithaal net voor tijd. Zo eindigde de eenzijdige partij met 4-1. Ondanks de ruime nederlaag staat Gemert nog steeds vijfde. Volgende week zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Quick en krijgen de zwartwitten de kans om zich te revancheren.