Desktop

Tablet

Zoeken

Allerlaatste derby tussen Fiducia en Elsendorp wordt gewonnen door bezoekers

De allerlaatste derby ooit tussen Fiducia en Elsendorp in de Vijfde klasse is geëindigd in een 1-3 overwinning voor de bezoekers. Vanwege de aanstaande fusie tussen de twee verenigingen stond het affiche voor het laatst op de agenda. In een onderhoudende wedstrijd kwam Fiducia op voorsprong na een eigen doelpunt van Elsendorp-verdediger Bryan Bouw. Vlak voor rust kwamen de bezoekers uit Elsendorp langszij toen aanvoerder Dick de Bruijn een strafschop benutte. Elsendorp had het overwicht en bouwde de score na rust verder uit. Jeroen Donkers zette de groenwitten op 1-2.

Sam van de Wetering bracht het neusje van de zalm in de blessuretijd. Hij kopte de 1-3 binnen en is daarmee de allerlaatste speler die een doelpunt maakt in de streekderby tussen Fiducia en Elsendorp. De Rips en Elsendorp hebben vanaf volgend seizoen één club om voor te juichen.