Desktop

Tablet

Zoek

Handel geeft voorsprong uit handen in Schijndel

Handel mocht op bezoek bij de nummer drie, RKSV Schijndel/De Wit. In september leverde die confrontatie op sportpark D’n Eikenwal voor ieder een puntje op. Ook dit keer eindigde het in een puntendeling met 2-2. In plaats van in de polonaise te lopen moesten zo de blauwhemden, de week vóór carnaval, met een flinke kater naar huis. Zo profiteerde het niet van het puntverlies van Boekel Sport.

Een voorzet van Balder van Osch werd door de instormende Tim van Bree tegen de touwen geknikt: 0-1. Daarna kwam Schijndel langszij via Tijn Niemeyer. Teun Graat schampte een hoge voorzet en zag zijn poging via de binnenkant van de paal weer het veld in springen. Zo gingen beide ploegen met 1-1 de kleedkamer in. Handel kwam ook in de tweede helft op voorsprong in de 55e minuut via opnieuw Van Bree op aangeven van Thijs Fonken. De ploeg van Sander Janssen dacht in de 78e minuut op 1-3 te komen. De scheidsrechter keurde die treffer af. “Mijn buitenspeler coachte de spits door te zeggen ‘laat gaan’. Dat mag blijkbaar niet! Deze beslissing nam hij trouwens dertig seconden nadat bijna al mijn spelers bij de cornervlag aan het juichen waren. Echt een discutabele, belachelijke beslissing op dat moment”, reageerde de trainer. Tot overmaat van ramp voor Handel maakte Schijndel de 2-2 in de 82e minuut uit een vrije trap. De wedstrijd die in een hoog tempo werd gespeeld eindigde zo in een gelijkspel.