Zoek

Servicepunt bibliotheek in Aarle-Rixtel in januari 2024 open

Servicepunt bibliotheek in Aarle-Rixtel in januari 2024 open

Inwoners van Aarle-Rixtel kunnen in het nieuwe jaar online gereserveerde bibliotheekboeken ophalen en weer inleveren bij het servicepunt van Bibliotheek De Lage Beemden in de Huiskamer van De Dreef in Aarle-Rixtel. Woensdag 20 december is de laatste dag dat er boeken uitgezocht en geleend kunnen worden in deze bibliotheek. Er is van 14.00 tot 17.00 uur ook voor het laatst een bibliotheekmedewerker om te helpen en te adviseren. Vanaf donderdag 21 december is de bibliotheek gesloten. Voor vragen kan gebeld worden naar: 0492-323245.

Boeken of tijdschriften kunnen voortaan gereserveerd worden via bibliotheeklagebeemden.nl. Er kan daar ook een overzicht van de nieuwste boeken en veel andere informatie gevonden worden. Zodra de boeken bij het servicepunt in Aarle-Rixtel zijn gearriveerd, ontvangt men een e-mailtje.
In de Huiskamer van De Dreef wordt ook het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid gehouden.
Voor wie door (tijdelijke) ziekte of om een andere reden niet in staat is zelf naar het servicepunt te komen, is er de Boekendienst-aan-huis. Kijk voor meer informatie op de website.