Desktop

Tablet

Zoek

Spannende dag voor veel scholieren uit Laarbeek

Spannende dag voor veel scholieren uit Laarbeek

Verschillende scholieren in Laarbeek wachtten woensdag met smart op hét verlossende antwoord: zijn ze geslaagd of niet? Dat was te zien in de dorpen Beek en Donk, Lieshout, Mariahout en Aarle-Rixtel. Daar werden ’s middags direct de vlaggen gehesen en de ballonnen opgehangen.

Gijs Spierings (18) uit Beek en Donk wist eigenlijk al dat hij geslaagd was, maar het is toch fijn dat hij die bevestiging kreeg van het Macropedius in Gemert. Hij maakt zich nu klaar voor een tussenjaar.
Noa Carsten (15) uit Mariahout begint in september aan haar carrière als schoonheidsspecialiste. Ze is namelijk afgestudeerd aan het Dr. Knippenbergcollege in Helmond.
 

Pim Vermulst (16) uit Beek en Donk vond het nog een beetje spannend of hij de eindexamens gehaald had. Hij dacht namelijk dat hij voor Duits een 4 had. Toch kreeg hij te horen dat hij geslaagd is als leerling van De Laarbeecke in Beek en Donk.

Voor Tein van Overbeek (16) uit Lieshout was het ook niet meer zo spannend, maar hij weet nu wel zeker dat hij naar het Koning Willem 1 College in Den Bosch kan. Daar gaat hij Grond-, Weg- en Waterbouw studeren.

Maud Kerste (15) uit Aarle-Rixtel is geslaagd aan het Commanderij College in Beek en Donk. Hierna gaat ze verpleegkunde studeren aan het ROC.